vegansk menu

denne veganske menu er designet ud fra tanken om, at mad uden kød ikke bør være det samme som mad uden smag. du kan læse mere om det her
husk at gøre opmærksom på, at du bestiller fra den veganske menu, når du bestiller take-out

vegansk menu

denne veganske menu er designet ud fra tanken om, at mad uden kød ikke bør være det samme som mad uden smag. du kan læse mere om det her
husk at gøre opmærksom på, at du bestiller fra den veganske menu, når du bestiller take-out

edamame with salt

dampede edamamebønner. serveret med salt
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

edamame with chilli

dampede edamamebønner. serveret med chili- og hvidløgssalt
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

wok-fried greens

aspargesbroccoli og bok choi, lynstegt i en hvidløgssojasauce
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

yasai steamed gyoza

fem lækre dampede yasai-dejpakker   serveres grillet og med en sauce at dyppe i
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

raw salad

blandede grønne blade, edamamebønner, små blommetomater, tang og syltet mooli, gulerod, rødløg og garneret med stegte skalotteløg. toppet med wagamamas signaturdressing
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

kare burosu

silketofu vendt i shichimi og grillede blandede svampe på en bund af udon-nudler i en karrygrøntsagssuppe. toppet med ærteskud, gulerod, chili og koriander
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

yasai itame

risnudler i en krydret grøn kokos- og citrongræssuppe toppet med tofu + grøntsager, lynstegte bønnespirer, rødløg og forårsløg, bok choi, peberfrugter, svampe og frisk chili. garneret med koriander og lime
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

yasai pad thai

risnudler i en sød amai sauce med tofu, bønnespirer, porre, chili og rødløg. garneret med ristede skalotteløg, koriander, lime og mynte
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

yasai yaki soba med risnudler

nudler med svampe, peberfrugter, bønnespirer, salatløg og forårsløg. garneret med stegte skalotteløg, syltet ingefær og sesamfrø. vi har fjernet ægget og erstattet soba-nudlerne med risnudler for at gøre denne ret egnet som vegansk kost 
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

yasai yaki soba with udon noodles

nudler med svampe, peberfrugter, bønnespirer, salatløg og forårsløg. garneret med stegte skalotteløg, syltet ingefær og sesamfrø. vi har fjernet ægget og erstattet soba-nudlerne med udon-nudler for at gøre denne ret egnet som vegansk kost
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

warm tofu chilli salad

tofu med lynstegte røde peberfrugter, sukkerærter, aspargesbroccoli og rødløg på en bund af hjertesalat. vendt i en sød chilisauce og garneret med forårsløg og cashewnødder
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

yasai samla curry

en aromatisk, krydret citrongræs- og kokos-karryret med tofu, peberfrugter, shiitake-svampe og små blommetomater. serveret med hvide ris og garneret med forårsløg, chili og koriander
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

lemongrass and lime sorbet

serveres med frisk mynte
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

pink guava and passion fruit sorbet

serveres med frisk mynte
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

chillies

tilføj lidt ekstra krydderi
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

japanese pickles

japanese pickles
(vg)

pr. portion
pr. 100 g

ikke i danmark?

det ser ud, som om du er i usa, vil du gerne besøge websitet for http://www.wagamama.us?

nej tak, fortsæt til websitet for danmark