tilgængelighed

tak for dit besøg på wagamamas website.

wagamama er stolt af tilgængeligheden af sit website og bestræber sig på at sikre, at wagamamas website er tilgængeligt for alle, herunder mennesker med handicap. denne side er designet med en række tilgængelighedsfunktioner, som er beskrevet nedenfor.

hvis du har spørgsmål vedrørende denne tilgængelighedspolitik, eller hvis du har svært ved at få adgang til indholdet på vores website eller har problemer med at bruge det, er du meget velkommen til at kontakte os.

overholdelse af standarder:

vi bestræber os på at opfylde w3c's prioriterede a- og aa- og udvalgte aaa-retningslinjer for tilgængelighed af webindhold. for at sikre, at vores websted følger og opfylder kravene i w3c's retningslinjer for tilgængelighed, tester vi jævnligt webstedet ved hjælp af både manuelle tests og automatiserede værktøjer til registrering af potentielle problemområder.

links til andre websteder:

vær opmærksom på, at wagamama-webstedet indeholder links til andre websteder. disse websteder ejes ikke, drives ikke og kontrolleres ikke af wagamama, og deres sider opfylder muligvis ikke kravene i vores tilgængelighedspolitik. det er tilgængelighedspolitikken for disse websteder og ikke tilgængelighedspolitikken for wagamama, der definerer tilgængelighedsfunktionerne, og eventuelle spørgsmål eller problemer bør rettes direkte til ejeren af det pågældende websted.

alternativ tekst:

billeder på vores websted har alternative tekstattributter, også kaldet alt-tekst. det betyder, at når et billede bruges på et websted til at formidle information, beskrives dets indhold også i alt-teksten. når du bruger alt-tekst, kan billedet genkendes af tekstbrowsere og understøttende teknologier, som f.eks. skærmlæsere. hvis et billede kun bruges som et dekorativt element, er tekstattributten for billedet tom i overensstemmelse med anerkendt bedste praksis.

læsbare og justerbare skrifttyper og layouts:

wagamamas websted bruger skriftstørrelser, som du kan styre via din webbrowser.

du kan også manuelt ændre tekststørrelsen via din webbrowser.

du kan ændre tekststørrelsen i microsoft internet explorer ved at vælge vis > tekststørrelse og derefter vælge den ønskede tekststørrelse fra mindst til størst. standardindstillingen er mellem.

du kan ændre tekststørrelsen i mozilla firefox og andre mozilla-baserede browsere ved at vælge vis > tekststørrelse og derefter forøg eller formindsk tekst. hvis du vil ændre tekststørrelsen tilbage til standardindstillingen, skal du vælge normal.

skrifttyperne på wagamamas websted er valgt på grund af deres gode læsbarhed på computerskærme. layoutet er udformet sådan, at det tilpasser sig bredden af browseren, så du kan justere browserens størrelse efter, hvordan du foretrækker at få den vist.