ikke i danmark?

det ser ud, som om du er i usa, vil du gerne besøge websitet for http://www.wagamama.us?

nej tak, fortsæt til websitet for danmark

tal wagamama

hvis du ikke kender forskel på shichimi og ponzu, så kan vi hjælpe dig! lær sproget, og tal som en wagamama-pro

tal wagamama

hvis du ikke kender forskel på shichimi og ponzu, så kan vi hjælpe dig! lær sproget, og tal som en wagamama-pro
edamame

edamame

sojabønner, der er dampet i bælgen. pop dem ud af bælgen og lige ind i munden!

gyoza

små japanske dejpakker bestående af en tyndt udrullet dej, der er foldet omkring kød og grøntsager. gyoza kan være stegt eller dampet og serveres ofte med en sauce til at dyppe i

kimchee

traditionel koreansk sideret bestående af syltede grøntsager

miso

tyk pasta, der giver en intens, jordet smag til mange traditionelle japanske retter. miso laves af fermenterede sojabønner

ponzu

ponzu er en citronkrydret sauce, der ofte bruges i det japanske køkken

Ramen

ramen er en populær japansk nudelret bestående af hvedenudler i en kød- eller fiskebaseret bouillon. den serveres ofte med forårsløg og andre grøntsager, der giver friskhed og smag

shichimi

en traditionel japansk krydderiblanding. vi laver vores med 7 hemmelige ingredienser

teriyaki

en sød sojamarinade, der giver kød og fisk en fyldig smag og en saftig glans

yasai

japansk for "grøntsager". når du ser "yasai" på wagamama-menuen, betyder det normalt, at det er en vegetarisk ret