ikke i danmark?

det ser ud, som om du er i usa, vil du gerne besøge websitet for http://www.wagamama.us?

nej tak, fortsæt til websitet for danmark

køkkenchefens specialiteter, friske og lækre

omakase

køkkenchefens specialiteter, friske og lækre

miso cod ramen

miso-glaseret torsk, bok choy og bambusskud på nudler i en let grøntsagssuppe. toppet med forårsløg og chiliolie

pr. portion
pr. 100 g
636
80
2657
335
43.8
5.5
72.8
9.2
13.7
1.7
18.0
2.3
1.4
0.2
3.8
0.5
8.7
1.1
3.47
0.438

denne ret indeholder , , , , , , , , og

kare burosu

silketofu vendt i shichimi og grillede blandede svampe på en bund af udon-nudler i en karrygrøntsagssuppe. garneret med feldsalat, gulerod, chili og koriander


pr. portion
pr. 100 g

spicy tuna kokoro bowl

lynstegt shichimi-dækket tun i tern serveret med hvide ris, edamame bønner, nori tang, syltet gulerod, mooli og agurk. toppet med et halvt te-farvet æg og garneret med teriyaki sauce, koriander og sriracha mayonnaise

pr. portion
pr. 100 g

vegatsu

vores veganske katsu curry seitan dækket med sprød panko rasp, overhældt med en aromatisk karrysauce, serveret med hvide ris og en sidesalat

pr. portion
pr. 100 g

grilled duck donburi

mørt, strimlet andelår i en krydret teriyaki-sauce, serveret med gulerødder, sukkerærter, sød kartoffel og rødløg på en bund af klistrede japanske ris. garneret med et sprødstegt æg, revet agurk og forårsløg og serveret med kimchee

pr. portion
pr. 100 g

steak bulgogi

marineret steak og miso-stegt aubergine serveret på en bund af soba-nudler, vendt i en sesam- og bulgogi-sauce. toppet med forårsløg, kimchee og et halvt te-farvet æg

pr. portion
pr. 100 g